• BANNER11
  • BANNER2
  • BANNER3

Abdi hoyong:

  •  Our Mission

    Misi urang

    CHENGDU ZHIHONGDA janten TOP ONE dina industri eco-bags. Tujuan kami nyaéta nyayogikeun kantong kualitas anu langkung saé kalayan harga anu lumayan pikeun palanggan anu béda-béda di dunya.
  •  Our Team

    Tim kami

    Chengdu zhihongda ngagaduhan peralatan eco kantong lengkep, parantos ngiringan modél produksi otomatis cerdas sareng sababaraha jahit manual anu eksklusif.
  •  Our Story

    Carita Urang

    Sababaraha taun ka pengker, padagang di sakumna dunya biasa nyayogikeun kantong plastik gratis pikeun konsumén.

Produk Kami

  • 22

Tentang Kami

Chengdu zhihongda nonwoven bag Co., Ltd. didirikeun taun 2013, tempatna di Chengdu, kidul-kulon Cina, utamina ngiringan kantong non-anyaman, tas katun, tas kanvas, kantong poliéster, kantong lipat, kantong laminasi, tas tali, kantong anu langkung tiis, kantong garmen, produk sanés sanés sareng produk pengepakan eco. Éta perusahaan produksi ngahijikeun desain, R&D, produksi tas sareng jasa, sareng nyayogikeun solusi kantong Eco terpadu.

Diajar deui

Produk Anyar