Tentang Kami

Profil Perusahaan

Chengdu zhihongda nonwoven bag Co., Ltd. didirikeun taun 2013, tempatna di Chengdu, kidul-kulon Cina, utamina ngiringan kantong non-anyaman, tas katun, tas kanvas, kantong poliéster, kantong lipat, kantong laminasi, tas tali, kantong anu langkung tiis, kantong garmen, produk sanés sanés sareng produk pengepakan eco. Éta perusahaan produksi ngahijikeun desain, R&D, produksi tas sareng jasa, sareng nyayogikeun solusi kantong Eco terpadu.

Kami gaduh langkung ti 10 taun pangalaman propésional dina produksi Eco-bag. Kami nyayogikeun Eco-bags ka pasar lokal sareng ngekspor ka pasar luar negeri, sapertos Éropa, Amérika, Kanada, Australia, Jepang, Singapura, sareng sajabana, Kami mangrupikeun tim profesional pikeun pesen OEM ODM anjeun. Pikeun pesenan OEM, urang tiasa ngabantosan ngadamel sadaya prosés produksi, tina konsép dugi ka produk akhir, kalayan lancar; pikeun pesenan ODM, aya seueur pilihan pikeun anjeun.

Kantong kami ramah lingkungan sareng awét, éta mangrupikeun médium iklan anu saé di jalan. Kantong desain unik bakal masihan anjeun kauntungan anu teu aya watesna tina promosi sareng pangadeg mérek, éta salawasna nguatkeun mérek anjeungambar s nalika ngagunakeun. Perusahaan kami keukeuh nganggo metode percetakan anu ramah lingkungan sareng kaén daur ulang & awét pikeun kantong kami.

Misi urang

CHENGDU ZHIHONGDA janten TOP ONE dina industri eco-bags. Tujuan kami nyaéta nyayogikeun kantong kualitas anu langkung saé kalayan harga anu lumayan pikeun palanggan anu béda-béda di dunya. misi kami pikeun ngabantosan konsumén urang pikeun ngawangun gambar mérek anu saé sareng ngajagi lingkungan. Kami hoyong nampi sagala rupa kabutuhan sareng ideu palanggan, pikeun tetep ngembangkeun kantong eko anyar pikeun konsumén. Kami nyayogikeun jasa propésional pikeun konsumén pikeun ngahemat waktos sareng biaya anu berharga.

xcertificates

xcertificates

Tim kami

Chengdu zhihongda ngagaduhan peralatan eco kantong lengkep, parantos ngiringan modél produksi otomatis cerdas sareng sababaraha jahit manual anu eksklusif. Éta parantos maju salapan mesin percetakan gravure warna, mesin laminating, sadaya jinis mesin jahit, sakitar 106 pagawé percetakan layar sutra sareng padamel ngaput.

Tim penjualan kami sadar pisan kana kabutuhan kustomisasi khusus para pelanggan, sapertos ukuran kantong eco, logo & pola percetakan, pilihan lawon, Pilihan prosés, sareng sajabina. Kami damel sareng konsumén pikeun ngalakukeun anu pangsaéna. Waktos pangiriman penting pisan pikeun kami, sabab kami henteu tiasa sono pelanggan nganggo tanggal. Upami kaayaan darurat dina produksi, kami ogé bakal ngawartosan palanggan dina waktosna.

Carita Urang

Sababaraha taun ka pengker, padagang di sakumna dunya biasa nyayogikeun kantong plastik gratis pikeun konsumén. Jenis kantong plastik anu tiasa dianggo ieu sesah didegradasi saratus taun sareng didadarkeun salaku "polusi bodas". Dina cinta alam sareng kantong tote, kami ngadegkeun perusahaan "Zhihongda" kanggo nyayogikeun kantong ramah lingkungan ka pasar.
Nami perusahaan urang "Zhihongda" ngarepkeun urang tiasa ngawangun lingkungan hirup anu saé, pikeun ngahontal misi perusahaan.
Kahirupan urang sadidinten nyiptakeun polusi lingkungan. Éta tanggung jawab urang pikeun ngirangan polusi lingkungan. Dina ngembangkeun sareng ngenalkeun produk énggal, urang salawasna merhatoskeun masalah lingkungan. Dina taun-taun katukang, urang parantos nyanghareupan seueur kasusah sareng hatur nuhun kana dukungan ti para nasabah.

xcertificates

Hartosna Eco Bag

Kantong ramah lingkungan dirancang sareng dihasilkeun kanggo Nganggo Deui, Ngurangan sareng Daur Ulang.

Ngagunakeun deui
Ngirangan Polusi
Daur mulang
Ngagunakeun deui

Kantong Nonwoven: sacara umum, hiji kantong tiasa dianggo deui langkung ti 100 kali.
Kantong Kapas: sacara umum, hiji kantong tiasa dianggo deui langkung ti 200 kali.
Kanvas Bag: sacara umum, hiji kantong tiasa dianggo deui langkung ti 400 kali.
Kantong Linen: sacara umum, hiji kantong tiasa dianggo deui langkung ti 500 kali.
Nylon Kantong Lipat: sacara umum, hiji kantong tiasa langkung ti 300 kali.
Kantong nilon kandel: sacara umum, hiji kantong tiasa dianggo deui langkung ti 500 kali
Kantong Nonwoven Laminated: sacara umum, hiji kantong tiasa dianggo deui langkung ti 200 kali.
Laminated Woven Bag: sacara umum, hiji kantong tiasa dianggo deui langkung ti 300 kali.
Kantong Kertas Dilapis: sacara umum, hiji kantong tiasa dianggo deui langkung ti 30 kali.

Ngirangan Polusi

Katun Kantong Kantong: 100% bahan alami, éta tiasa janten biodegradasi akhir saatos dibuang.
Kantong Linen: 100% bahan alami, éta tiasa janten biodegradasi akhir saatos dibuang.
Kraft Kantong Kertas: 100% bahan alami, éta tiasa janten biodegradasi akhir saatos dibuang.
Kantong Nonwoven: Bahan PP anu henteu beracun sareng henteu bau, éta bakal didegradasi sekitar 3 bulan saatos dibuang, éta mimiti ngahinakeun sareng janten bubuk sareng ngahijikeun kana alam saatos 12 bulan.
Kantong Laminasi: Éta mangrupikeun bahan PP anu henteu beracun sareng henteu bau, éta bakal didegradasi sakitar 5 bulan saatos dibuang, mimiti didegradasi sareng janten bubuk sareng ngahijikeun kana alam saatos 18 bulan.

Daur mulang

Non-anyaman Kantong: 10% -30% bahan asalna tina bahan PP didaur. Masih tiasa didaur deui upami diurus leres.
Anyaman Kantong: 20% -50% bahan asalna tina bahan PP didaur. Masih tiasa didaur deui upami diurus leres.
Kantong Piaraan: 80% -100% bahan asalna tina botol plastik didaur. Masih tiasa didaur deui upami diurus leres.

SAMPEL GRATIS IN STOK! Kami ngarepkeun nampi sarat khusus anjeun, conto sareng pola cetakan. Mangga kontak tim profesional kami geuwat!