Bolsas De Regalo Kantong Panjang Kantong Berwarna Kapas Kanvas Pastel Tote Tas Padat Warna Blok Totebag Pastel

Pedaran pondok:

Nempel kana prinsip anjeun "Kualitas Super Saé, jasa nyugemakeun", Kami narékahan pikeun kéngingkeun pasangan perusahaan bisnis anu hebat pikeun anjeun Pabrikan kanggo Eco Tote Bag, Kami jujur ​​sareng terbuka. Kami ngarepkeun halte sareng nyetél hubungan romantis anu tiasa dipercaya sareng jangka panjang.

Pabrikan Eco Tote Bag, Salaku staf anu atos, inovatif, sareng energetik, kami tanggel waler pikeun sadaya unsur tina panilitian, desain, manufaktur, penjualan, sareng distribusi. Ku diajar sareng ngembangkeun téhnik énggal, urang henteu ngan ukur nuturkeun tapi ogé mingpin industri mode. Kami ngadangukeun sacara ati-ati kana tanggapan ti palanggan sareng nyayogikeun komunikasi instan. Anjeun bakal sacara instan ngaraos kaahlian sareng jasa perhatian kami.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur

1. CARRYALL CONVENIENT: Totebag kanvas katun polos ieu mangrupikeun cara anu nyaman pikeun nyandak bahan balanjaan, buku, sareng seueur deui. Unggal sét kalebet lima kantong lawon anu tiasa dianggo deui pikeun pasilitas dina damel atanapi sakola.
2. ECO-FRIENDLY: Pilihan serbaguna sareng sustainable pikeun kaperluan sadidinten, kantong ramah lingkungan ieu tiasa dianggo teras-terasan sareng sababaraha tujuan pikeun ngabantosan anjeun ngirangan tapak lingkungan anjeun.
3. DURABILITAS CAHAYAAN: Cocog pikeun dianggo sadidinten, ieu
Kantong balanja tote kanvas katun cukup kuat pikeun ngadukung bahan balanjaan atanapi perlengkapan gim, tapi cekap entéh kanggo nyelapkeun kana dompét atanapi ransel nalika henteu dianggo.
4. CANVAS BLANG: Warna hideung padet tina kanvas katun tiasa dianggo deui ieu mangrupikeun latar anu sampurna pikeun kréativitas. Rancang kantong tote anjeun nyalira ku logo promosi atanapi ngantep murangkalih ningalikeun karya seni na.
5. PERHATIAN GAMPANG: Dijieun tina katun alami 100%, kantong balanjaan lawon ieu gampang dijaga. Kantun nyeuseuh mesin teras digantungkeun garing janten kantong lawon anu tiasa dianggo deui sakumaha anu saé.

Panjelasan Produk

Ngaran Barang Bolsas De Regalo Kantong Panjang Kantong Berwarna Kapas Kanvas Pastel Tote Tas Padat Warna Blok Totebag Pastel
Pamakéan Balanja, Kado Promosi, Pakét, Kantong Kain, jst.
Bahan Katun kanvas 100% katun, 4-20oz, 100gsm-570gsm, 6oz (175gsm), 8oz (230gsm), 10oz (280gsm), 12oz (340gsm)
Ukuranna 10x15cm, 15x21cm, 20x25cm 25x30m 30x35cm 35x40cm atanapi ukuran khusus.
Warna Warna alami, Bodas, Hideung atanapi ngarobih sakumaha pamundut anjeun.
Panutupanana Tali katun, tali pulas, jst.
Wangunna datar, handap kuadrat, handapeun buleud, handapeun handap sareng gusset
LOGO Logo ngarobih
OEM & ODM Leres, kami nampi!
Nyetak percetakan layar sutra, foil bronzing sareng percetakan perpindahan panas, percetakan sublimasi termal, Percetakan Digital, jsb.
Ngahasilkeun waktos 15-25 dinten, numutkeun jumlah anjeun.
Ngepak 200 pcs / karton, atanapi numutkeun sarat konsumén
Cara pangiriman ku laut, ku hawa, ku express
Sampel 1). waktos waktos: Dina 3-5 dinten.2). Sampel muatan: Numutkeun detil produk.

3). Sampel ngabalikeun duit: enya nalika jumlah ageung

4). Pangiriman sampel: UPS, FedEx, DHL,

5). Sampel saham kami gratis, tapi anjeun kedah mayar angkutan barang sampel

Istilah pamayaran Deposit 30% ku T / T sateuacanna, kasaimbangan 70% ku T / T sateuacan kintun L / C, D / A, D / P, Western Union, Paypal, Visa, Kartu Debit, Kartu Kredit
Palabuhan FOB Chengdu atanapi Shanghai.

Gambar lengkep

彩色帆布袋

帆布13

案例

Nyetak Kantong

Silkscreen Percetakan: dilarapkeun kana desain anu ngandung sababaraha warna.
Panas Transfer Percetakan: dilarapkeun kana desain anu nutupan alit sareng ngandung sababaraha warna.
Percetakan Digital: dilarapkeun kana desain anu nutupan ageung sareng ngandung sababaraha warna.
Punten wartoskeun kami syarat percetakan anjeun atanapi kirimkeun kami karya seni desain anjeun, kami bakal nyarankeun metode percetakan anu paling pas pikeun anjeun.

01

Milih kandel

Biasana, Kami nganggo 6oz (175gsm), 8oz (230gsm), 10oz (280gsm), 12oz (340gsm) bahan pikeun ngadamel kantong kanvas katun. Anjeun tiasa milih bahan kandel sanés anu anjeun pikahoyong. Kami tiasa nyugemakeun sadaya pamundut anjeun.

01

Milih Warna

Anjeun tiasa milih warna na. Kami nyayogikeun bahan kanvas katun dina sababaraha warna. Biasana, Warna alami normal. Punten wartoskeun ka warna mana anu anjeun pikahoyong.

01

Milih Gaya

Urang tiasa ngadamel seueur jinis kantong kanvas katun. Upami anjeun gaduh desain, éta langkung saé. Upami anjeun henteu ngagaduhan rarancang atanapi ideu, henteu janten masalah. Kami gaduh seueur pangalaman ngahasilkeun kantong kanvas katun sareng kami tiasa nyayogikeun sababaraha saran pikeun anjeun.

01

Langkung Prosés

01

Kategori Produk

Kantong / Kantong kanvas

Non anyaman kantong

Kantong cooler Insulated

Kantong Balanja anu tiasa dilipat

Satin Kantong

Kantong tali

Kado BAG

Kantong Trolley nganggo roda

Kantong Garment

Kantong poliéster

Kantong Anggur

Kantong kosmétik Kantong toilét

FAQ

1. Q: Dupi abdi tiasa ngaropea kantong kuring?
    A: Kami tiasa ngadamel kantong saluyu sareng sarat anjeun.
2. Q: Dupi abdi nyitak logo urang sorangan dina produk kuring.
    A: Leres, Kami tiasa nyetak logo anjeun dina produk anjeun. Ngan urang peryogi anjeun nyayogikeun file logo anjeun dina format PDF atanapi AI. 
3. Q: Sabaraha produk na?
    A: Harga ditangtukeun ku seueur faktor sapertos bahan, gaya, ukuran sareng sajabana Upami anjeun ngawartosan syarat produk khusus, urang tiasa nawiskeun harga anu pangsaéna pikeun anjeun.
4. Q: Naon waktos produksi?
    A: 15-25 dinten normal, éta gumantung kana jumlahna. Punten wartoskeun ka tanggal anu anjeun pikahoyong, urang tiasa nyobian anu pangsaéna pikeun nyugemakeun anjeun.
5. Q: Naha mungkin pikeun kéngingkeun sampel sateuacan pesen?
    A: Leres, pastina, kanggo pamariksaan kualitas & bahan, sampel saham tanpa percetakan khusus tiasa disayogikeun sacara bébas di akun kurir anjeun. Kami bakal senang pikeun ngirim anjeun sampel gratis.
6. Q: Sabaraha lami pikeun waktos produksi sampel?
    A: 1 dinten kanggo conto anu aya. 3-5 dinten pikeun sampel ngarobih.
7. Q: Kumaha cara pesen kuring dikirim? Naha kantong abdi badé sumping dina waktosna?
     A: Ngalangkungan laut, ku hawa, atanapi ku operator ekspres (UPS, FedEx, TNT) waktos transit gumantung kana
         ongkos barang.
8. Q: Naon istilah pamayaran?
    A: deposit 30% T / T, kasaimbangan 70% sateuacan pangiriman.
         Deposit 30% T / T, kasaimbangan 70% ngalawan BL.
         100% sateuacana, L / C dina pandangan, Western Union / Paypal kanggo mayar sakedik.
9. Q: Kanggo kéngingkeun cutatan, naon sababaraha detil anu diperyogikeun pikeun dicarioskeun ka kami?
     A: Bahan, ukuran, gaya, warna, profil logo, ukuran logo, istilah cetak logo, jumlah, sareng kabutuhan naon waé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali