Murah Tote 100% Kapas Kanvas Balanja Tote nganggo Gusset sareng zipper

Pedaran pondok:

Kantong ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna upami anjeun milari gagang panjang anu langkung panjang kalayan struktur anu aya di handapeunna.
kami nawiskeun jaminan kepuasan 100%. Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng produk ieu, mangga ngahubungan kami pikeun layanan.
Kantong tote anu ramah lingkungan tiasa dianggo deui, biodegradable, sareng didaur ulang.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur

1. Kantong ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna upami anjeun milari gagang panjang anu langkung panjang kalayan struktur anu aya di handapeunna.

2. kami nawiskeun jaminan kepuasan 100%. Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng produk ieu, mangga ngahubungan kami pikeun layanan.

3 .. Kantong tote anu ramah lingkungan tiasa dianggo deui, biodegradable, sareng didaur ulang.

4. Tote promosi ieu ngagaduhan cekelan lawon mandiri sahingga anjeun tiasa merenah dibarung ku panangan atanapi dina taktak anjeun. Kantong tote kanvas ringanna anu tiasa dilipat ieu ngagaduhan kompartemen utama anu lega, 3 "D Bottom Gusset, sareng sungutna lega-gampang ngajantenkeun gampang dimuat sareng ngabongkar barang anjeun.

5. Kantong tote kanvas kualitas luhur anu tiasa dianggo deui idéal pikeun balanja, sakola, damel, perjalanan, gym, pantai, garéja, DIY khusus, seni & karajinan, hiasan, kawinan.

6.SIZE: Rupa-rupa ukuran anjeun tiasa milih. Saé pikeun kabutuhan promosi, hadiah, iklan bisnis anjeun, acara dagang.

Panjelasan Produk

Ngaran Barang Murah Tote 100% Kapas Kanvas Balanja Tote nganggo Gusset sareng zipper
Pamakéan Balanja, Kado Promosi, Pakét, Kantong Kain, jst.
Bahan Katun kanvas 100% katun, 4-20oz, 100gsm-570gsm, 6oz (175gsm), 8oz (230gsm), 10oz (280gsm), 12oz (340gsm)
Ukuranna 10x15cm, 15x21cm, 20x25cm 25x30m 30x35cm 35x40cm atanapi ukuran khusus.
Warna Warna alami, Bodas, Hideung atanapi ngarobih sakumaha pamundut anjeun.
Panutupanana Tali katun, tali pulas, jst.
Wangunna datar, handap kuadrat, handapeun buleud, handapeun handap sareng gusset
LOGO Logo ngarobih
OEM & ODM Leres, kami nampi!
Nyetak percetakan layar sutra, foil bronzing sareng percetakan perpindahan panas, percetakan sublimasi termal, Percetakan Digital, jsb.
Ngahasilkeun waktos 15-25 dinten, numutkeun jumlah anjeun.
Ngepak 200 pcs / karton, atanapi numutkeun sarat konsumén
Cara pangiriman ku laut, ku hawa, ku express
Sampel 1). waktos sampel: Dina 3-5 dinten.

2). Sampel muatan: Numutkeun detil produk.

3). Sampel ngabalikeun duit: enya nalika jumlah ageung

4). Pangiriman sampel: UPS, FedEx, DHL,

5). Sampel saham kami gratis, tapi anjeun kedah mayar angkutan barang sampel

Istilah pamayaran Deposit 30% ku T / T sateuacanna, kasaimbangan 70% ku T / T sateuacan kintun

L / C, D / A, D / P, Western Union, Paypal, Visa, Kartu debit, Kartu Kiridit

Palabuhan FOB Chengdu atanapi Shanghai.

Gambar lengkep

non woven bag (6)

non woven bag (6)

non woven bag (6)

Nyetak Kantong

Silkscreen Percetakan: dilarapkeun kana desain anu ngandung sababaraha warna.
Panas Transfer Percetakan: dilarapkeun kana desain anu nutupan alit sareng ngandung sababaraha warna.
Percetakan Digital: dilarapkeun kana desain anu nutupan ageung sareng ngandung sababaraha warna.
Punten wartoskeun kami syarat percetakan anjeun atanapi kirimkeun kami karya seni desain anjeun, kami bakal nyarankeun metode percetakan anu paling pas pikeun anjeun.

01

Milih kandel

Biasana, Kami nganggo 6oz (175gsm), 8oz (230gsm), 10oz (280gsm), 12oz (340gsm) bahan pikeun ngadamel kantong kanvas katun. Anjeun tiasa milih bahan kandel sanés anu anjeun pikahoyong. Kami tiasa nyugemakeun sadaya pamundut anjeun.

01

Milih Warna

Anjeun tiasa milih warna na. Kami nyayogikeun bahan kanvas katun dina sababaraha warna. Biasana, Warna alami normal. Punten wartoskeun ka warna mana anu anjeun pikahoyong.

01

Milih Gaya

Urang tiasa ngadamel seueur jinis kantong kanvas katun. Upami anjeun gaduh desain, éta langkung saé. Upami anjeun henteu ngagaduhan rarancang atanapi ideu, henteu janten masalah. Kami gaduh seueur pangalaman ngahasilkeun kantong kanvas katun sareng kami tiasa nyayogikeun sababaraha saran pikeun anjeun.

01

Langkung Prosés

01

Kategori Produk

Kantong / Kantong kanvas

Non anyaman kantong

Kantong cooler Insulated

Kantong Balanja anu tiasa dilipat

Satin Kantong

Kantong tali

Kado BAG

Kantong Trolley nganggo roda

Kantong Garment

Kantong poliéster

Kantong Anggur

Kantong kosmétik Kantong toilét

FAQ

1. Q: Dupi abdi tiasa ngaropea kantong kuring?
    A: Kami tiasa ngadamel kantong saluyu sareng sarat anjeun.
2. Q: Dupi abdi nyitak logo urang sorangan dina produk kuring.
    A: Leres, Kami tiasa nyetak logo anjeun dina produk anjeun. Ngan urang peryogi anjeun nyayogikeun file logo anjeun dina format PDF atanapi AI. 
3. Q: Sabaraha produk na?
    A: Harga ditangtukeun ku seueur faktor sapertos bahan, gaya, ukuran sareng sajabana Upami anjeun ngawartosan syarat produk khusus, urang tiasa nawiskeun harga anu pangsaéna pikeun anjeun.
4. Q: Naon waktos produksi?
    A: 15-25 dinten normal, éta gumantung kana jumlahna. Punten wartoskeun ka tanggal anu anjeun pikahoyong, urang tiasa nyobian anu pangsaéna pikeun nyugemakeun anjeun.
5. Q: Naha mungkin pikeun kéngingkeun sampel sateuacan pesen?
    A: Leres, pastina, kanggo pamariksaan kualitas & bahan, sampel saham tanpa percetakan khusus tiasa disayogikeun sacara bébas di akun kurir anjeun. Kami bakal senang pikeun ngirim anjeun sampel gratis.
6. Q: Sabaraha lami pikeun waktos produksi sampel?
    A: 1 dinten kanggo conto anu aya. 3-5 dinten pikeun sampel ngarobih.
7. Q: Kumaha cara pesen kuring dikirim? Naha kantong abdi badé sumping dina waktosna?
     A: Ngalangkungan laut, ku hawa, atanapi ku operator ekspres (UPS, FedEx, TNT) waktos transit gumantung kana
         ongkos barang.
8. Q: Naon istilah pamayaran?
    A: deposit 30% T / T, kasaimbangan 70% sateuacan pangiriman.
         Deposit 30% T / T, kasaimbangan 70% ngalawan BL.
         100% sateuacana, L / C dina pandangan, Western Union / Paypal kanggo mayar sakedik.
9. Q: Kanggo kéngingkeun cutatan, naon sababaraha detil anu diperyogikeun pikeun dicarioskeun ka kami?
     A: Bahan, ukuran, gaya, warna, profil logo, ukuran logo, istilah cetak logo, jumlah, sareng kabutuhan naon waé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali