Custom Zipper Foldable Non Woven Foldable Suit pakean Cover Bag Hideung Polipropilén Non Woven Garment Bag Wholesale

Pedaran pondok:

Bahan Premium: Kantong pakean ieu didamel tina panyalindungan lingkungan lawon Non-anyaman kalayan tahan rip, tahan cai, lemes, sareng napas. Éta diwangun pikeun awét sareng éta ngajangjikeun ngajaga papakéan anjeun sepanjang waktos.
Ngajaga Ngalawan Debu: Kantong pakean ieu bernafas tapi tetep pakean sapertos jaket bulu sareng jaket kulit dijagaan sareng dilestarikan. Cegah polutan umum sapertos lebu, rambut piaraan, paparan cahaya, kalembaban, kalembaban atanapi kapang tina karusakan anu ngarusak.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur

1. Bahan Premium: Kantong pakean ieu didamel tina panyalindungan lingkungan lawon Non-anyaman kalayan tahan rip, tahan cai, lemes, sareng napas. Éta diwangun pikeun awét sareng éta ngajangjikeun ngajaga papakéan anjeun sepanjang waktos.
2. Ngajaga Ngalawan Debu: Kantong pakean ieu tiasa dihirup tapi tetep pakean sapertos jaket bulu sareng jaket kulit dijagaan sareng dilestarikan. Cegah polutan umum sapertos lebu, rambut piaraan, paparan cahaya, kalembaban, kalembaban atanapi kapang tina pakéan anu ngarusak.
3. Jelas Jandela: Kantong garmen kanggo disimpen nganggo jandéla transparan ageung, anjeun tiasa sacara gampil ningali baju di jero tanpa muka kantong jas. Ritsleting tahan lama sareng mulus Kantong jas kanggo disimpen anu dikombinasikeun sareng ritsleting panjang anu mantep ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang nyimpen jaket anjeun sareng baju.
4.Nilai Paket: Ukuran khusus, éta saé pikeun jas bisnis, kaos, baju panjang, baju haneut, jaket, gown, calana panjang, kaos oblong, baju kawinan, jas olahraga, jaket usum panjang, s, sareng sajabana. pikeun panyimpenan lomari, jaga pacilingan anjeun rapih sareng teratur ku warna. Cocog sareng papakéan Lalaki sareng Awéwé.
5. Upami anjeun ngagaduhan patarosan salami dianggo, mangga ngahubungan kami

Panjelasan Produk

barang Custom Zipper Foldable Non Woven Foldable Suit Clothing Cover Bag Polypropylene Non Woven Garment Bag Wholesale
Ukuranna ngaropea
Bahan 80gsm non anyaman, atanapi ngarobih
Nyetak layar sutra. mindahkeun panas, submilation, gravure jsb
Pakem non anyaman, atanapi ngarobih
Ngepak 10 pcs / kantong opp, 100 pcs / karton
Pamakéan kantong balanja, kantong Promosi, kantong kemasan, kantong kado
Fitur & kauntungan AZO gratis, ngahontal, ROHS diliwatan
Logo ngarobih
Barang promosi pikeun mérek
Héjo, produk ramah lingkungan
Gaya Disaluyukeun béda
MOQ 500PCS
Waktos conto 3-5 dinten
Waktos produksi 15-25 dinten saatos persetujuan pesenan
Palabuhan pangiriman Ningbo, atanapi sakumaha sarat konsumén
Syarat pamayaran Deposit 30%, kasaimbangan kudu dibayar ku B / L salinan
Cara pamayaran T / T /, jaminan perdagangan, union barat, uang gram, paypal, kas, L / C
Disaluyukeun OEM & ODM disambut

01
01

Langkung Produk (Pilihan Gaya)

01

Prosés Produksi

01

Émbaran bungkus

01


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali