Kantong Balanja anu tiasa dilipat

  • Full Printing Luxury Custom Reusable Foldable Packaging Shopping Gift Bag with Logo

    Pinuh Percetakan Mewah Custom Reusable Foldable Packaging Shopping Gift Bag nganggo Logo

    1. Gaduh Kapasitas ageung sareng awét Tiasa Ngangkut barang dugi ka 25 kg tanpa masalah,
    Hilap Kantong Plastik Leutik anu tiasa ngotorkeun bumi urang
    2. Tiasa Dilipet salaku Dompet, Gampang Dibawa sareng Ngahémat Spasi
    3. Mibanda saku Leutik, anjeun tiasa nempatkeun telepon pinter atanapi konci anjeun di jerona
    4. Dianggo deui sareng Dicuci
    5. Ngagaduhan 50 Gaya kanggo milih Ti Ucing Imut, Gajah Pink, És Krim, Unicorn, sareng seueur deui

  • Full Printing Luxury Custom Reusable Foldable Packaging Shopping Gift Bag with Logo

    Pinuh Percetakan Mewah Custom Reusable Foldable Packaging Shopping Gift Bag nganggo Logo

    Kantong ieu ngagaduhan dua bahan: poliéster warna 190T poliéster, lawon kembang 210D Oxford, hargana henteu sami, kualitasna henteu sami
    KABIASAAN & ECO-FRIENDLY: bahan poliéster ngajantenkeun kantong balanja anu tiasa dianggo deui ieu mesin cuci aman. Kantong balanja anu tiasa dianggo deui pikeun balanja, perjalanan, liburan di sisi laut, sareng barang-barang promosi.

  • Customised Grocery Printed Tote Bag Shopping Foldable Reusable Polyester Bags

    Bahan khusus Dagang Dicetak Tote Bag Shopping Foldable Reusable Polyester Bags

    Kantong ieu ngagaduhan dua bahan: poliéster warna 190T poliéster, lawon kembang 210D Oxford, hargana henteu sami, kualitasna henteu sami
    KABIASAAN & ECO-FRIENDLY: bahan poliéster ngajantenkeun kantong balanja anu tiasa dianggo deui ieu mesin cuci aman. Kantong balanja anu tiasa dianggo deui pikeun balanja, perjalanan, liburan di sisi laut, sareng barang-barang promosi.

  • Wholesale Polyester Foldable Shopping Bag Reusable Grocery bags

    Borongan Poliéster Kantong Balanja Dilipat Kantong Bahan Grosir

    Gaya anu béda sareng genah dilipet: Sagala jinis pola cocog sareng tahapan umur anu béda. Ringan, tilepan gampil sareng tiasa gampil dilipetkeun kana kantong ukuran saku anu dilampirkeun teras lebet kana saku anjeun sareng dompét anjeun. Sampurna pikeun balanja sadidinten, perjalanan, binatu, Panyimpenan, sareng sajabana Pilihan anu pangsaéna pikeun kantong kado unggal dinten.