Produk jual panas dilaminasi bodas non anyaman khusus nganggo cetak

Pedaran pondok:

DIPersonalisasi: Sampurna pikeun hadiah perusahaan, kado kalayan pameseran, hadiah kawinan, bahan promosi, ulang taun, ulang taun, sareng seueur deui.
Hayu urang ngamimitian nganggo gambar anjeun: Boga barang-barang anjeun dicitak ku logo, atanapi naon waé anu anjeun pilih pikeun nyetak dina barang. Upami anjeun hoyong kalebetkeun logo, ketik "LOGO" kana kotak kustomisasi sareng kami bakal ngahubungi anjeun kanggo karya seni anjeun.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur

DIPersonalisasi: Sampurna pikeun hadiah perusahaan, kado kalayan pameseran, hadiah kawinan, bahan promosi, ulang taun, ulang taun, sareng seueur deui.
Hayu urang ngamimitian nganggo gambar anjeun: Boga barang-barang anjeun dicitak ku logo, atanapi naon waé anu anjeun pilih pikeun nyetak dina barang. Upami anjeun hoyong kalebetkeun logo, ketik "LOGO" kana kotak kustomisasi sareng kami bakal ngahubungi anjeun kanggo karya seni anjeun.
Waktos Produksi: Waktos produksi biasana 5-10 dinten damel saatos buktina disatujuan.
INFORMASI ARTWORK: Anjeun tiasa milih hiji warna cetak / hiji lokasi pikeun logo dicitak anjeun. Nambahkeun logo anjeun kana barang kalebet dina harga. Barang kosong hargana sami tapi dikirimkeun dina waktos 3 dinten damel saatos pamundut.

Panjelasan Produk

Ngaran Produk Produk jual panas dilaminasi bodas non anyaman khusus nganggo cetak
Desain / Logo Salaku logo / gambar anu anjeun sayogi
Bahan 100% lawon lingkungan hirup non-anyaman
Warna lawon Aya sababaraha warna pikeun anjeun milih
Ukuran sareng Kandel Custom Dumasar Syarat Anjeun
Karyaan Jahit Mesin / Seal Panas (Ultrasonik) / "X" Jahitan, jsb
Métode Nyetak Percetakan layar sutra / Percetakan Gravure / Percetakan transfer panas / sublimasi
Fitur Awét, ramah lingkungan
Kapasitas beurat 8-16KGs atanapi Tambih Deui
Kontrol Kualitas Alat-alat canggih, tina matéri dugi ka prosés, sacara ketat dipariksa sareng dilacak dina unggal léngkah
Métode Pengiriman Ku Laut / Udara / Express
Sampel Waktos 2-3 dinten
MOQ Kuantitas henteu diwatesan, urutan alit tiasa ditampi
Aplikasi Promosi / Iklan / Balanja / Bungkus / Souvenir

Gambar lengkep

non woven bag (6)

non woven bag (6)

non woven bag (6)

non woven bag (6)

1. Naha anjeun peryogi print logo dina kantong anu henteu dianyam?

Kami tiasa nyayogikeun kantong non anyaman kosong sareng logo khusus non kantong anyaman kanggo anjeun, upami anjeun peryogi print logo, punten kirimkeun kami file logo asli (Kami tiasa nampi file AI, CDR, PSD, PDF, PNG dll) Logo saderhana sareng Multi-Warna logo bakal diputuskeun ku cara percetakan anu béda sareng béaya anu béda, langkung ti 4 warna kedah nyetak laminasi

01

2. Jenis Tote Bag

Dina kantong anu henteu dianyam, urang tiasa ngadamel polos, kalayan handap, ku samping, ku tali, sareng langkung desgin di dinya sakumaha khusus

3. Ukuran Milih kantong Non Tenun

Dina saham kami, aya sababaraha ukuran standar dina bagan ukuran nuturkeun, urang tiasa ngarobih ukuran kantong sakumaha paménta konsumén, upami anjeun ngagaduhan ideu ngeunaan ukuranana, mangga ngahubungan kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali