Laminated Non Woven Bag / Non Woven Shopping Bag / Cute Reusable Shopping Bag

Pedaran pondok:

Kantong anu henteu ditenun mangrupikeun kantong anu didamel tina lawon polipropilén (PP) anu henteu ditenun. Lawon ieu didamel nganggo serat polipropilén anu dipintal sareng ngabeungkeut, anu lemes, lemes sareng hawa-permeabel.
Bahan ieu ngajantenkeun kantong anu henteu dianyam awét, pikaresepeun, napas, tiasa dianggo deui, tahan cai, hypoallergenic, tahan seuneu, lemes, cahaya, sareng kadang tiasa diseuseuh. Bahan kanggo kantong ieu cekap cekap dugi ka 5 taun.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur

1. Kantong anu henteu dianyam nyaéta kantong anu didamel tina lawon non-anyaman polipropilén (PP). Lawon ieu didamel nganggo serat polipropilén anu dipintal sareng ngabeungkeut, anu lemes, lemes sareng hawa-permeabel.
2. Bahan ieu ngajantenkeun kantong anu henteu dianyam awét, pikaresepeun, napas, tiasa dianggo deui, tahan cai, hypoallergenic, tahan seuneu, lemes, cahaya, sareng kadang tiasa diseuseuh. Bahan kanggo kantong ieu cekap cekap dugi ka 5 taun.
3. aranjeunna gampang dicitak ku logo perusahaan sareng iklan; kantong non-anyaman mangrupikeun alat anu saé pikeun mérek perusahaan sareng pikaresepeun salaku kado.

Panjelasan Produk

Ngaran Produk Panas jual logo percetakan khusus dilaminasi kantong tote non anyaman
Desain / Logo Salaku logo / gambar anu anjeun sayogi
Bahan 100% lawon lingkungan hirup non-anyaman
Warna lawon Aya sababaraha warna pikeun anjeun milih
Ukuran sareng Kandel Custom Dumasar Syarat Anjeun
Karyaan Jahit Mesin / Seal Panas (Ultrasonik) / "X" Jahitan, jsb
Métode Nyetak Percetakan layar sutra / Percetakan Gravure / Percetakan transfer panas / sublimasi
Fitur Awét, ramah lingkungan
Kapasitas beurat 8-16KGs atanapi Tambih Deui
Kontrol Kualitas Alat-alat canggih, tina matéri dugi ka prosés, sacara ketat dipariksa sareng dilacak dina unggal léngkah
Métode Pengiriman Ku Laut / Udara / Express
Sampel Waktos 2-3 dinten
MOQ Kuantitas henteu diwatesan, urutan alit tiasa ditampi
Aplikasi Promosi / Iklan / Balanja / Bungkus / Souvenir

Gambar lengkep

non woven bag (6)

non woven bag (6)

non woven bag (6)

non woven bag (6)

1. Naha anjeun peryogi print logo dina kantong anu henteu dianyam?

Kami tiasa nyayogikeun kantong non anyaman kosong sareng logo khusus non kantong anyaman kanggo anjeun, upami anjeun peryogi print logo, punten kirimkeun kami file logo asli (Kami tiasa nampi file AI, CDR, PSD, PDF, PNG dll) Logo saderhana sareng Multi-Warna logo bakal diputuskeun ku cara percetakan anu béda sareng béaya anu béda, langkung ti 4 warna kedah nyetak laminasi

01

2. Jenis Tote Bag

Dina kantong anu henteu dianyam, urang tiasa ngadamel polos, kalayan handap, ku samping, ku tali, sareng langkung desgin di dinya sakumaha khususna.

3. Ukuran Milih kantong Non Tenun

Dina saham kami, aya sababaraha ukuran standar dina bagan ukuran nuturkeun, urang tiasa ngarobih ukuran kantong sakumaha paménta konsumén, upami anjeun ngagaduhan ideu ngeunaan ukuranana, mangga ngahubungan kami

4. Lawon Milih

(1) Aya ketebalan lawon anu béda, urang tiasa nyayogikeun 40g-120g;
(2) Kami janji yén urang ngan ukur nganggo matéri anyar;

5. Warna kanggo Kantong Non Tenun

6. Metode percetakan

(1) Nyetak Sutra: Éta cocog pikeun hiji warna logo anu saderhana, biaya anu paling murah dina sadaya metode percetakan;
(2) Digital Priting: éta pikeun logo multi-warna, langkung saé pikeun total print kantong;
(3) Percetakan Termal / Panas Mindahkeun Percetakan, éta pikeun pola anu jelas warna-warni, tapi biayana mahal pisan
(4) Percetakan Laminasi langkung saé pikeun logo warna-warni, sareng langkung kuat

7. Langkung prosés pikeun Kantong Non Tenun

Kamar Tembongkeun Produk

Kusabab sistem kontrol kualitas anu saé, kami nyetél sistem pasokan anu mastikeun konsumén kéngingkeun barang-barangna kalayan lancar, leres, sareng samentawis dina jadwal. Sangkan urutan gampang sareng kanyamanan pelanggan mangrupikeun tujuan pamungkas pikeun digawé!

FAQ

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami produsén di Cina didirikeun taun 2013 sareng 3 bengkel, 8 personalia R&D sareng 80 karyawan operasi

Q: Naon jenis bahan anu urang anggo?
A: Polyesler.Nylon, Colton. Katun Poty. Canvas, coln Lamnated, pp Laminated anyaman, Laminated non anyaman, Non anyaman, PP anyaman. PET non anyaman, Daur Ulang PET. Torét, Jute, Unnen, Bolong, PVC, PEVA

Q: Naha anjeun nampi OEM?
A: Leres .OEM / ODM sayogi

Q: naon lead-time universal pikeun kiriman pangiriman?
A: waktos sampling OEM: 3-5 dinten; Produksi masal: 10-20 dinten

Q: Naon prosés mesen?
A: a. Enquiry --- Inpormasi lengkep anu anjeun nyayogikeun, produk sareng harga langkung akurat anu kami tiasa nyayogikeun anjeun.
b. Quotation --- Kuotasi anu wajar sareng spésifikasi anu jelas, sapertos lebar, panjang, beurat, panggunaan, jumlahna
c. Konfirmasi sampel --- Sampel tiasa dikirim sateuacan mesen akhir.
d. T / T di maju, sareng kasaimbanganana tiasa dibayar sateuacan kintun.
e. Produksi --- Produksi massal.
f. Pengiriman --- Ngalangkungan laut, hawa atanapi kurir. Gambar lengkep paket tiasa disayogikeun.
Bungkus Logo Kosmétik Khusus Ngadamel Kantong Kantong Kosmetik Pvc Kalayan Zipper
P: Naon kabijakan pamulangan anjeun?
A: Upami kami sacara visual mastikeun sareng kualitas sesar ku kami. Kami bakal naroskeun naha anjeun resep bagian pangembalian dana atanapi tas ganti tambahan.
Upami keluhan anjeun parantos dibenerkeun, kami bakal damel sareng anjeun pikeun langsung méréskeun masalah éta

Q: Naon jenis kiriman anjeun gaduh?
A: DHL, FEDEX.UPS, EMS.TNT, Ku laut, Ku hawa
kualitas luhur percetakan digital kantong katun tote kosong balanja kanvas tote Kalayan Nyetak Logo

Q: Sateuacan ngadamel pesenan, naha kuring tiasa nganjang ka pabrik anjeun?
A: Mang. Anjeun wilujeng sumping pikeun nganjang ka kantor sareng pabrik kami di Chengdu, Cina.

Pakét & Pangiriman


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali