Non Woven Kantong

  • Hot New Products China Sublimation Blank Non-Woven Shopping Bag

    Produk Anyar Panas Cina Sublimasi Kosong Balanja Non-anyaman

    Kantong Non Woven beuki populér taun ayeuna sareng lingkungan anu ramah anu didamel tina 100% bahan anu tiasa didaur sareng tiasa dianggo deui. Kantong ieu didamel tina bahan polipropilén awét anu henteu ditenun 40-120 gram anu ngajantenkeun gampang dibawa beurat.

  • Stock Promotional Colored Non Woven Tote Shopping Bag

    Bursa Promosi Bagasi Wargo Tote Non Woven Colored

    Kami damel kanggo masa depan anu langkung saé sareng dunya anu ramah lingkungan. Kusabab éta, kami ngahasilkeun kantong anu ramah lingkungan sareng% 100 didaur ulang. Solusi anu pangsaéna pikeun kantong balanja atanapi kantong tote nyaéta kantong non anyaman, kantong anyaman pp, sareng kantong katun. Kami produsén tina kantong nonwoven ngaput, kantong non anyaman ultrasonik, tas anyaman pp, tas katun, s, sareng kantong kanvas anu dianggo salaku kantong balanja, kantong ramah lingkungan, kantong promosi, tas pasar, s, sareng tote kantong;

  • Wholesale Customized Printing Logo China Advertising Shopping Pp Nonwoven Bag Black White Blue Non-woven Promotional Bags

    Grosir Ngadaptarkeun Logo Logo Cina Advertising Shopping Pp Nonwoven Bag Hideung Bodas Biru Non-anyaman Tas Promosi

    Kami bakalan bakti pikeun nawiskeun palanggan anu kami hormati kalayan layanan ahli anu paling sumanget pikeun Kantong Promosi Non-anyaman Profesional, Kami ngabagéakeun palanggan, asosiasi bisnis sareng babaturan caket tina sadaya komponén di dunya pikeun ngahubungi kami sareng nyungkeun kerjasama pikeun silih hadiah.
    Pabrik Kantong Cina Eco Nonwoven Bag Profesional, Kami ngarepkeun kerjasama anu raket sareng anjeun pikeun silih kauntungan sareng pangwangunan luhur. Kami ngajamin kualitas, upami pelanggan henteu wareg sareng kualitas produk, anjeun tiasa balik dina waktos 7 dinten kalayan nagara aslina.

  • Non Woven Bag Nonwoven Shopping Bag Manufacturer from China

    Non Woven Bag Nonwoven Shopping Bag Bag Produsen ti Cina

    DIPersonalisasi: Sampurna pikeun hadiah perusahaan, kado kalayan pameseran, hadiah kawinan, bahan promosi, ulang taun, ulang taun, sareng seueur deui.

    Hayu urang ngamimitian nganggo gambar anjeun: Boga barang-barang anjeun dicitak ku logo, atanapi naon waé anu anjeun pilih pikeun nyetak dina barang. Upami anjeun hoyong kalebetkeun logo, ketik "LOGO" kana kotak kustomisasi sareng kami bakal ngahubungi anjeun kanggo karya seni anjeun.

  • Customized shopping tote ultrasonic PLA Non Woven Bag

    Balanja khusus tote ultrasonik PLA Non Woven Bag

    DIPersonalisasi: Sampurna pikeun hadiah perusahaan, kado kalayan pameseran, hadiah kawinan, bahan promosi, ulang taun, ulang taun, sareng seueur deui.

    Hayu urang ngamimitian nganggo gambar anjeun: Boga barang-barang anjeun dicitak ku logo, atanapi naon waé anu anjeun pilih pikeun nyetak dina barang. Upami anjeun hoyong kalebetkeun logo, ketik "LOGO" kana kotak kustomisasi sareng kami bakal ngahubungi anjeun kanggo karya seni anjeun.

  • Custom Laminated Polypropylene Tote Bag PP Non Woven Bag

    Custom Laminated Polypropylene Tote Bag PP Non Woven Bag

    DIPersonalisasi: Sampurna pikeun hadiah perusahaan, kado kalayan pameseran, hadiah kawinan, bahan promosi, ulang taun, ulang taun, sareng seueur deui.

    Hayu urang ngamimitian nganggo gambar anjeun: Boga barang-barang anjeun dicitak ku logo, atanapi naon waé anu anjeun pilih pikeun nyetak dina barang. Upami anjeun hoyong kalebetkeun logo, ketik "LOGO" kana kotak kustomisasi sareng kami bakal ngahubungi anjeun kanggo karya seni anjeun.

  • Hot sale products laminated white non woven custom with print

    Produk jual panas dilaminasi bodas non anyaman khusus nganggo cetak

    DIPersonalisasi: Sampurna pikeun hadiah perusahaan, kado kalayan pameseran, hadiah kawinan, bahan promosi, ulang taun, ulang taun, sareng seueur deui.
    Hayu urang ngamimitian nganggo gambar anjeun: Boga barang-barang anjeun dicitak ku logo, atanapi naon waé anu anjeun pilih pikeun nyetak dina barang. Upami anjeun hoyong kalebetkeun logo, ketik "LOGO" kana kotak kustomisasi sareng kami bakal ngahubungi anjeun kanggo karya seni anjeun.

  • Custom logo Printing PP Laminated Shopping Non Woven Bag

    Custom logo Percetakan PP Laminated Shopping Non Woven Bag

    Kantong Nonwoven mangrupikeun salah sahiji kantong balanja anu paling populér di dunya. Harga murah, praktis sareng idéal pikeun ngamajukeun mérek anjeun. Rupa-rupa pilihan pikeun béda bentuk, warna, s, sareng gaya.

    Dijieunna tina lawon non anyaman (lawonna didamel tina polipropilén, Ikat-ikatan) lawon Non anyaman tina bahan pp parawan ngajantenkeun kantong langkung awét. Kandelna lawon non anyaman asalna tina 60gsm dugi 120gsm.

  • Wholesale customization high quality colorful bag non woven fabric bag

    Kustomisasi borongan kualitas luhur kantong warni non anyaman kantong lawon

    DIPersonalisasi: Sampurna pikeun hadiah perusahaan, kado kalayan pameseran, hadiah kawinan, bahan promosi, ulang taun, ulang taun, sareng seueur deui.
    Hayu urang ngamimitian nganggo gambar anjeun: Boga barang-barang anjeun dicitak ku logo, atanapi naon waé anu anjeun pilih pikeun nyetak dina barang. Upami anjeun hoyong kalebetkeun logo, ketik "LOGO" kana kotak kustomisasi sareng kami bakal ngahubungi anjeun kanggo karya seni anjeun.

  • Customized Logo Printed Fashion Cheap Shopping Laminated Laser Non Woven Tote Bag

    Logo Ngarobih Dicetak Pantun Murah Balanja Laminated Laser Non Woven Tote Bag

    Panawaran NyataPabrik Ngasilkeun Kantong Grosir Anu Raos Deui, langkung mirah dibandingkeun sareng mérek sanés. Ukuran anu langkung ageung, cekap kanggo anjeun pikeun ngepak naon anu anjeun pikahoyong. Kantong cecekelan Sampurna pikeun balanja, bahan kadaharan, perjalanan, neundeun sareng praktis pikeun dianggo sapopoé!

  • Customized eco-friendly printed white pp non woven tote bag

    Disaluyukeun ramah lingkungan ecoan bodas pp non anyaman kantong tote

    Kantong non-anyaman serbaguna mangrupikeun cara anu saé pikeun anjeun méréskeun mérek anjeun atanapi salaku kado idéal pikeun anu dipikacinta.
    Nyetak sayogi dina dua sisi. Nampilkeun kualitas ramah lingkungan, merenah sareng praktis.
    Non-anyaman PP murah sareng nawiskeun kualitas anu luar biasa.

  • custom shopping bag with non woven bag shopping price promotional with printing

    kantong balanja custom kalayan non anyaman kantong balanja harga promosi kalayan percetakan

    Kantong Nonwoven mangrupikeun salah sahiji kantong balanja anu paling populér di dunya. Harga murah, praktis sareng idéal pikeun ngamajukeun mérek anjeun. Rupa-rupa pilihan pikeun béda bentuk, warna, s, sareng gaya.

    Dijieunna tina lawon non anyaman (lawonna didamel tina polipropilén, Ikat-ikatan) lawon Non anyaman tina bahan pp parawan ngajantenkeun kantong langkung awét. Kandelna lawon non anyaman asalna tina 60gsm dugi 120gsm.

1234 Teras> >> Halaman 1/4