Non Woven D-Cut Kantong

  • Non Woven D-Cut Bag

    Non Woven D-Cut Kantong

    Nami Produk Penjualan Panas Eco-Friendly Non Woven D Cut Bag Design / Logo Salaku logo / gambar anu anjeun sayangkeun Bahan 100% perlindungan lingkungan énggal lawon non-anyaman Warna lawon Aya warna anu béda pikeun anjeun milih Ukuran sareng Kandel Adat Dumasar kana Kabutuhan Anjeun Ngerjakeun Mesin Jahit / Panas-Seal (Ultrasonik) / "X" Jahitan, jsb Metode Nyetak Sutra layar / Percetakan Gravure / Panas mindahkeun percetakan / sublimasi Fitur awét, Eco-friendly Beurat Ca ...