Non Woven Drawstring Ransel

Pedaran pondok:

1. Bahan: 40-100 gm Non-Woven Polypropylene Bag
2. Rupa-rupa & Ukuran ageung, Tas Serut Multi Tujuan
3. Kantong drawstring mirah anu saé kanggo murangkalih sareng déwasa. Wholesale Drawstring Bag cocog pikeun kabutuhan promosi, kantong drawstring murah ieu bakal tahan lami pisan, saé pikeun iklan bisnis sareng acara anjeun sakumaha anu direncanakeun.
4. Ukuran sidik pikeun promosi anjeun, hadiah pameran dagang;. Anjeun tiasa nerapkeun (suhu handap) beusi dina mindahkeun, pencét panas, cetak layar, sulaman, transfer percetakan, transfer warna lengkep, print pad, overprinting.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur

1. Bahan: 40-100 gm Non-Woven Polypropylene Bag
2. Rupa-rupa & Ukuran ageung, Tas Serut Multi Tujuan
3. Kantong drawstring mirah anu saé kanggo murangkalih sareng déwasa. Wholesale Drawstring Bag cocog pikeun kabutuhan promosi, kantong drawstring murah ieu bakal tahan lami pisan, saé pikeun iklan bisnis sareng acara anjeun sakumaha anu direncanakeun.
4. Ukuran sidik pikeun promosi anjeun, hadiah pameran dagang;. Anjeun tiasa nerapkeun (suhu handap) beusi dina mindahkeun, pencét panas, cetak layar, sulaman, transfer percetakan, transfer warna lengkep, print pad, overprinting.

Panjelasan Produk

Ngaran Produk  Kantong drawstring non anyaman Hideung, ransel drawstring non anyaman lawon
Desain / Logo Salaku logo / gambar anu anjeun sayogi
Bahan 100% lawon lingkungan hirup non-anyaman
Warna lawon Aya sababaraha warna pikeun anjeun milih
Ukuran sareng Kandel 15 * 20, 20 * 27, 25 * 30, 30 * 40, 35 * 45, 40 * 50, 45 * 55cm atanapi khusus

Custom Dumasar Syarat Anjeun

Karyaan Jahit Mesin / Seal Panas (Ultrasonik) / "X" Jahitan, jsb
Métode Nyetak Percetakan layar sutra / Percetakan Gravure / Percetakan transfer panas / sublimasi
Fitur Awét, ramah lingkungan
Kapasitas beurat 8-16KGs atanapi Tambih Deui
Kontrol Kualitas Alat-alat canggih, tina matéri dugi ka prosés, sacara ketat dipariksa sareng dilacak dina unggal léngkah
Métode Pengiriman Ku Laut / Udara / Express
Sampel Waktos 2-3 dinten
MOQ Kuantitas henteu diwatesan, urutan alit tiasa ditampi
Aplikasi Promosi / Iklan / Balanja / Bungkus / Souvenir

Gambar lengkep

non woven bag (6)

non woven bag (6)

non woven bag (6)

non woven bag (6)

non woven bag (6)

1. Naha anjeun peryogi print logo dina kantong anu henteu dianyam?

Kami tiasa nyayogikeun kantong non anyaman kosong sareng logo khusus non kantong anyaman kanggo anjeun, upami anjeun peryogi print logo, punten kirimkeun kami file logo asli (Kami tiasa nampi file AI, CDR, PSD, PDF, PNG dll) Logo saderhana sareng Multi-Warna logo bakal diputuskeun ku cara percetakan anu béda sareng béaya anu béda, langkung ti 4 warna kedah nyetak laminasi

01

2. Jenis Tote Bag

Dina kantong anu henteu dianyam, urang tiasa ngadamel polos, kalayan handap, ku samping, ku tali, sareng langkung desgin di dinya sakumaha khusus

3. Ukuran Milih kantong Non Tenun

Dina saham kami, aya sababaraha ukuran standar dina bagan ukuran nuturkeun, urang tiasa ngarobih ukuran kantong sakumaha paménta konsumén, upami anjeun ngagaduhan ideu ngeunaan ukuranana, mangga ngahubungan kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali