Kantong Drawstring Non Anyaman

  • Non Woven Drawstring Bag

    Kantong Drawstring Non Anyaman

    1. Bahan: 40-100 gm Non-Woven Polypropylene Bag
    2. Rupa-rupa & Ukuran ageung, Tas Serut Multi Tujuan
    3. Kantong drawstring mirah anu saé kanggo murangkalih sareng déwasa. Wholesale Drawstring Bag cocog pikeun kabutuhan promosi, kantong drawstring murah ieu bakal tahan lami pisan, saé pikeun iklan bisnis sareng acara anjeun sakumaha anu direncanakeun.
    4. Ukuran sidik pikeun promosi anjeun, hadiah pameran dagang;. Anjeun tiasa nerapkeun (suhu handap) beusi dina mindahkeun, pencét panas, cetak layar, sulaman, transfer percetakan, transfer warna lengkep, print pad, overprinting.

  • Non Woven Drawstring Backpack

    Non Woven Drawstring Ransel

    1. Bahan: 40-100 gm Non-Woven Polypropylene Bag
    2. Rupa-rupa & Ukuran ageung, Tas Serut Multi Tujuan
    3. Kantong drawstring mirah anu saé kanggo murangkalih sareng déwasa. Wholesale Drawstring Bag cocog pikeun kabutuhan promosi, kantong drawstring murah ieu bakal tahan lami pisan, saé pikeun iklan bisnis sareng acara anjeun sakumaha anu direncanakeun.
    4. Ukuran sidik pikeun promosi anjeun, hadiah pameran dagang;. Anjeun tiasa nerapkeun (suhu handap) beusi dina mindahkeun, pencét panas, cetak layar, sulaman, transfer percetakan, transfer warna lengkep, print pad, overprinting.