Velcro Kantong Termal

  • Picnic Ice Pack Thermal Food Delivery Drink Carrier non woven insulating lunch cooler bag

    Piknik És Pek Pangiriman Dahar Thermal Inuman Pembawa non anyaman insulasi kantong dahar beurang anu langkung tiis

    1. Bahan: Nonwoven, anyaman, poliéster, atanapi khusus;
    2. Ukuran: 4 inci, 6 inci 8 inci 10 inci, 12 inci, ukuran khusus;
    3. Warna: Emas atanapi warna CMYK sayogi;
    4. Ngadamel: Ngaput, buatan manusa;
    5. Asesoris: Velcro, Zipper, tali wéb;
    6. Percetakan: percetakan layar sutra, foil bronzing sareng percetakan perpindahan panas, Percetakan sublimasi termal, Percetakan Digital, jsb;
    7. Panas sareng tiis insulasi pangaruh, pelestarian awét;

  • Velcro silver non woven insulated cooler bag big ice bag with aluminum film for frozen food and lunch

    Velcro pérak non anyaman insulated cooler bag kantong és ageung sareng pilem aluminium kanggo tuang beku sareng tuang siang

    1. Bahan: Nonwoven, anyaman, poliéster, atanapi khusus;
    2. Ukuran: 4 inci, 6 inci 8 inci 10 inci, 12 inci, ukuran khusus;
    3. Warna: Warna pérak / warna emas atanapi warna CMYK aya;
    4. Ngadamel: Ngaput, buatan manusa;
    5. Asesoris: Velcro, Zipper, tali wéb;
    6. Percetakan: percetakan layar sutra, foil bronzing sareng percetakan perpindahan panas, Percetakan sublimasi termal, Percetakan Digital, jsb;
    7. bahan mémbran komposit waterproof, pangaruh waterproof langkung saé, beberesih langkung merenah;
    8. Aluminium pilem liner: pilem aluminium kualitas langkung saé, disegel pageuh, panas anu hadé sareng pangaruh insulasi tiis, pelestarian awét;
    9. Alus beban-bantalan: jahitan manual tiasa nyandak barang dina 5- 10kg;

  • Velcro Cooler Bag Folding Insulation Large Portable Waterproof Lunch Leisure Picnic Packet Food Thermal Bag Tote

    Velcro Cooler Bag Tilepan Insulasi ageung Portabel Waterproof Lunch Piknik Paket Food Thermal Bag Tote

    1. Bahan: lawon Nonwoven, anyaman lawon, poliéster, atanapi ngarobih;
    2. Ukuran: 4 inci, 6 inci 8 inci 10 inci, 12 inci, ukuran khusus;
    3. Warna: warna PMS atanapi CMYK sayogi;
    4. Ngadamel: Ngaput, buatan manusa;
    5. Asesoris: Velcro, Zipper, tali wéb;
    6. Percetakan: percetakan layar sutra, foil bronzing sareng percetakan perpindahan panas, Percetakan sublimasi termal, Percetakan Digital, jsb;
    7. bahan mémbran komposit waterproof, pangaruh waterproof langkung saé, beberesih langkung merenah;
    8. Aluminium pilem liner: pilem aluminium kualitas langkung saé, disegel pageuh, panas anu hadé sareng pangaruh insulasi tiis, pelestarian awét;
    9. Alus beban-bantalan: jahitan manual tiasa nyandak barang dina 5- 10kg;

  • Velcro non woven insulated lunch food delivery cooler bag with logo printing

    Velcro non anyaman insulated lunch food delivery cooler bag kalayan percetakan logo

    1. Bahan: Nonwoven, anyaman, poliéster, atanapi khusus;
    2. Ukuran: 4 inci, 6 inci 8 inci 10 inci, 12 inci, ukuran khusus;
    3. Warna: Hideung / Bodas / Beureum / Biru / Pink atanapi CMYK warna sayogi;
    4. Ngadamel: Ngaput, buatan manusa;
    5. Asesoris: Velcro, Zipper, tali wéb;
    6. Percetakan: percetakan layar sutra, foil bronzing sareng percetakan perpindahan panas, Percetakan sublimasi termal, Percetakan Digital, jsb;
    7. Beban beban anu saé: jahitan manual tiasa nyandak barang dina 5- 10kg;

  • Velcro Portable Ice Pack Food Thermal Bag Food Delivery Drink Carrier Black Insulated Bag

    Velcro Portable Ice Pack Food Thermal Bag Food Delivery Drink Carriers Hideung Insulated Bag

    1. lawon waterproof: bahan mémbran komposit waterproof, pangaruh waterproof langkung saé, beberesih langkung merenah;
    2. Palapis pilem aluminium: pilem aluminium kualitas anu langkung saé, disegel pageuh, panas anu hadé sareng pangaruh insulasi tiis, pelestarian awét;
    3. Alus beban-bantalan: jahitan manual tiasa nyandak barang dina 10kg;

  • Velcro gold non woven insulated lunch cooler bag, ice bag with film for freezing food and lunch

    Velcro emas non anyaman insulated kantong cooler dahar beurang, kantong és kalayan pilem pikeun beku dahareun jeung dahar beurang

    1. Bahan: Nonwoven, anyaman, poliéster, atanapi khusus;
    2. Ukuran: 4 inci, 6 inci 8 inci 10 inci, 12 inci, ukuran khusus;
    3. Warna: Warna Emas / Pérak / Hideung / Bodas / Bulao atanapi CMYK aya;
    4. Ngadamel: Ngaput, buatan manusa;
    5. Asesoris: Velcro, Zipper, tali wéb;
    6. Percetakan: percetakan layar sutra, foil bronzing sareng percetakan perpindahan panas, Percetakan sublimasi termal, Percetakan Digital, jsb;
    7. bahan mémbran komposit waterproof, pangaruh waterproof langkung saé, beberesih langkung merenah;
    8. Aluminium pilem liner: pilem aluminium kualitas langkung saé, disegel pageuh, panas anu hadé sareng pangaruh insulasi tiis, pelestarian awét;
    9. Alus beban-bantalan: jahitan manual tiasa nyandak barang dina 5- 10kg;