Grosir Ngadaptarkeun Logo Logo Cina Advertising Shopping Pp Nonwoven Bag Hideung Bodas Biru Non-anyaman Tas Promosi

Pedaran pondok:

Kami bakalan bakti pikeun nawiskeun palanggan anu kami hormati kalayan layanan ahli anu paling sumanget pikeun Kantong Promosi Non-anyaman Profesional, Kami ngabagéakeun palanggan, asosiasi bisnis sareng babaturan caket tina sadaya komponén di dunya pikeun ngahubungi kami sareng nyungkeun kerjasama pikeun silih hadiah.
Pabrik Kantong Cina Eco Nonwoven Bag Profesional, Kami ngarepkeun kerjasama anu raket sareng anjeun pikeun silih kauntungan sareng pangwangunan luhur. Kami ngajamin kualitas, upami pelanggan henteu wareg sareng kualitas produk, anjeun tiasa balik dina waktos 7 dinten kalayan nagara aslina.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    有底无侧 (7)

    Fitur

    1. lawon non-anyaman 100% ramah lingkungan ;
    2. Kantong pésta cét damel soca anjeun ngalangkungan sababaraha pilihan kantong tina lampu, gelap, sareng lampu, kalebet - langit biru, anggur beureum, beureum, oranyeu, héjo, ros beureum, jst;
    3. Kantong tote non-anyaman ukuranana: disesuaikan atanapi sakumaha ukuran standar, awét, sareng dianggo deui, tiasa lami sareng tiasa dianggo sababaraha kali;
    4. Kantong tote promosi eco nonwoven mangrupikeun desain kosong sareng bersih hiji sisi (sisi sanésna nyaéta logo urang), siap pikeun naon waé. Ngahias éta nempatkeun sababaraha cet, ngagambar atanapi bahkan nempatkeun sababaraha stardust sakitar kantong supados glittery pikaresepeun;
    5. Sampurna pikeun nyepeng hadiah sapertos permen, cocooan mini, kembang, koin, atanapi naon waé anu anjeun pikahoyong, sareng ogé pésta anu hadé pikeun anu dipikacinta sareng kantong anu hadé pikeun masing-masing murangkalih;
    6. Anggo kantong tote pihak ieu pikeun nyepeng seni sareng karajinan, resep pésta, perawatan liburan, sareng seueur deui;

    Panjelasan Produk

    Ngaran Produk Grosir Ngadaptarkeun Logo Logo Cina Advertising Shopping Pp Nonwoven Bag Hideung Bodas Biru Non-anyaman Tas Promosi
    Desain / Logo Salaku logo / gambar anu anjeun sayogi
    Bahan 100% lawon lingkungan hirup non-anyaman
    Warna lawon Aya sababaraha warna pikeun anjeun milih
    Ukuran sareng Kandel Custom Dumasar Syarat Anjeun
    Karyaan Jahit Mesin / Seal Panas (Ultrasonik) / "X" Jahitan, jsb
    Métode Nyetak Percetakan layar sutra / Percetakan Gravure / Percetakan transfer panas / sublimasi
    Fitur Awét, ramah lingkungan
    Kapasitas beurat 8-16KGs atanapi Tambih Deui
    Kontrol Kualitas Alat-alat canggih, tina matéri dugi ka prosés, sacara ketat dipariksa sareng dilacak dina unggal léngkah
    Métode Pengiriman Ku Laut / Udara / Express
    Sampel Waktos 2-3 dinten
    MOQ Kuantitas henteu diwatesan, urutan alit tiasa ditampi
    Aplikasi Promosi / Iklan / Balanja / Bungkus / Souvenir
    无纺布袋 服务

    Gambar lengkep

    有底无侧 (9)
    有底无侧 (5)
    有底无侧 (4)
    有底无侧 (3)
    有底无侧 (6)
    有底无侧 (2)
    有底无侧 (8)
    why

    FAQ

    Q: Naon jinis bahan anu urang anggo?
    A: Poliéster. Nélon, Colton. Poli kapas. Kanvas, Laminated Colton, Laminated pp anyaman, Laminated nonwoven, Nonwoven, PP anyaman. PET nonwoven, Recycled PET. Thvek, Jute, Union, Bolong, PVC, PEVA

    Q: Naon prosés mesen?
    A: a. Enquiry --- Inpormasi lengkep anu anjeun nyayogikeun, produk langkung akurat sareng harga anu kami tiasa nyayogikeun anjeun.
    b. Quotation --- Kuotasi anu wajar sareng spésifikasi anu jelas, sapertos lebar, panjang, beurat, panggunaan, jumlahna
    c. Konfirmasi sampel --- Sampel tiasa dikirim sateuacan mesen akhir.
    d. T / T sateuacanna sareng kasaimbanganana tiasa dibayar sateuacan kintun.
    e. Produksi-Produksi masal.
    f. Pengiriman --- Ngalangkungan laut, hawa, atanapi kurir. Gambar lengkep bungkusan na tiasa disayogikeun. Bungkus Logo Kosmétik Khusus Ngadamel Kantong Kantong Kosmetik Pvc Kalayan Zipper

    Q: Dupi anjeun ngalakukeun desain kami?
    A: tangtosna. kapilih tina wéb kami atanapi desain khusus anjeun (OEM / ODM) sayogi

    P: Naon kabijakan pamulangan anjeun?
    A: Upami urang sacara visual mastikeun sareng kualitas sesar ku kami. kami bakal naroskeun naha anjeun resep ngabalikeun duit bagian atanapi tas ngagantian tambahan. Upami keluhan anjeun parantos dibenerkeun, kami bakal damel sareng anjeun pikeun langsung méréskeun masalah éta

    Q: naon lead-time universal pikeun kiriman pangiriman?
    A: waktos sampling OEM: 3-5 dinten Produksi massal: 10-20 dinten

    Q: Naon jenis kiriman anjeun gaduh?
    A: DHL, FEDEX.UPS, EMS.TNT, Ku laut, Ku hawa

    Q: Naon anu anjeun tiasa kéngingkeun kami?
    A: produk unggulan (desain unik, mesin percetakan canggih, kontrol kualitas ketat)

    Q: Sateuacan ngadamel pesenan, naha kuring tiasa nganjang ka pabrik anjeun?
    A: Mang. Anjeun wilujeng sumping pikeun nganjang ka kantor sareng pabrik kami di Chengdu, Cina.

    Pabrik penjualan langsung (harga anu nguntungkeun sareng kalapa)
    Jasa hébat (OEM.ODM. Jasa ngarobah-jualan, pangiriman gancang)
    Konsultasi bisnis propésional









  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali