Zipper Pink Blue Nonwoven Thermal Bag Take Out Seafood Cake Bag Non Woven Insulation Bag Pikeun Dahareun

Pedaran pondok:

1. Bahan: Non anyaman & mutiara wol, atanapi ngaropea;
2. Ukuran: ukuran ngarobih;
3. Warna: Bodas, Hideung atanapi ngarobih sakumaha pamundut anjeun;
4. Logo: logo khusus
5. Percetakan: percetakan layar sutra, foil bronzing sareng percetakan perpindahan panas, percetakan sublimasi termal, Percetakan Digital, jsb;


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kauntungannana

1. Bahan Berkualitas Tinggi: Kantong Dahar beurang Terisolasi Ieu Fitur lawon tahan-lawon Sareng tahan Cai Kalayan tahan cai, Zipper Logam, Sareng Posisi Enhanced Dina Titik Stress Utama, Nyayogikeun Durabilitas Kanggo Kegiatan Sapopoé, Anjeun Tiasa Nganggo Kapercayaan
2. Rupa-rupa Bahan: Kacuali Pikeun Non Tenun, Aya Deui Bahan Anu Anjeun Tiasa Dipilih, Sapertos Kain Tenun, lawon Poliéster, Kain Katun Kanvas
3. Pamariksaan Kualitas: Kami Ngagaduhan Sistem Kontrol Kualitas Lengkap, Kami Ngontrol Kualitas Tina Bahanna, Kana Ngiringan / ngaput Sareng Pamariksaan Sateuacan Pangiriman, Sanaon Éta Produk Anu Dijieun Manusa, Urang Bakal Coba Anu Hadé Pikeun Ngadamelna Langkung Hadé;
4. Pangalaman Produksi: Masing-masing Pagawe Ngagaduhan Langkung 5-10tahun Perhatosan Di Industri ieu, Aranjeunna Bakal Perhatosan Unggal Produk Ti Palanggan Kami

Panjelasan Produk

Barang Zipper Pink Blue Nonwoven Thermal Bag Take Out Seafood Cake Bag Non Woven Insulation Bag Pikeun Dahareun
Ukuranna ngaropea
Bahan 80gsm non anyaman, atanapi ngarobih
Nyetak layar sutra, mindahkeun panas, offset, percetakan Sublimasi, jsb
Pakem non anyaman, atanapi ngarobih
Ngepak 10 pcs / opp kantong, 100 pcs / karton, atanapi salaku pamundut pelanggan
Pamakéan kantong balanja, kantong promosi, kantong bungkus, kantong kado
Fitur
& Kauntungannana
Gaya ngaropea béda
Logo ngarobih
Promosi mérek
Héjo, produk ramah lingkungan
MOQ 200 pcs
Waktos conto 5-7 poé
Waktos produksi 7-15 dinten, gumantung kana jumlah pesanan
Palabuhan pangiriman Chengdu, Shenzhen, atanapi sakumaha sarat konsumén '
Syarat pamayaran Deposit 30%, kasaimbangan kudu dibayar sateuacan pengiriman atanapi sakumaha dibahas
Cara pamayaran T / T, jaminan perdagangan, serikat barat, gram uang, paypal, kas, L / C.
Disaluyukeun OEM & ODM disambut

Ukuran Standar

NO4.0 20 * 20 * 15cm
NO6.0 25 * 25 * 19cm
NO7.0 27 * 27 * 20cm
NO8.0 29 * 29 * 22cm
NO10.0 35 * 35 * 22cm
NO12.0 40 * 40 * 24cm
NO14.0 44 * 44 * 24cm
NO6.0 Langkung luhur 25 * 25 * 30cm
NO8.0 Langkung luhur 30 * 30 * 35cm
NO10.0 Langkung luhur 35 * 35 * 40cm
NO12.0 Langkung luhur 40 * 40 * 45cm

 

Aplikasi

01

Kustomisasi

01

Produk Patali

01

Langkung Produk (Pilihan Gaya)

01

Prosés Produksi

01

Émbaran bungkus

01

FAQ

Q1: Naha milih kami? ------- Lima kaunggulan
A: + Kami ngajagi hak-hak pelanggan.
+ Kantong kualitas dipercaya, harga kalapa, pangiriman tepat waktu, jasa anu saé
+ Pangalaman profesional dina kantong anu tiasa dianggo deui ti saprak 2013
+ Nampi jumlah pesanan anu alit

Q2: Naon jinis bahan anu dianggo pikeun kantong anu tiasa dianggo deui? Naha aranjeunna ECO ka lingkungan?
A: Bahan kantong anu tiasa dianggo deui kami nutupan PP non-anyaman, pp anyaman, R-PET, poliéster, katun, jut, kertas, sareng bahan-bahan énggal.
Aranjeunna ADALAH eco ka lingkungan. Sapertos kantong katun sareng kantong jut, éta 100% ramah lingkungan. Sareng, pp kantong nonwoven peryogi 90 dinten di panonpoé pikeun dégradasi.

Q3: Naha anjeun tiasa nyayogikeun sababaraha conto kantong anu tiasa dianggo deui?

A: Éta pelesir kami pikeun nyayogikeun conto pikeun évaluasi anjeun ngeunaan percetakan & pengerjaan.
Sampel anu aya: dina 3 dinten
Sampel konstruksi: 5-7 dinten
Sampel sareng percetakan permukaan: 5-7 dinten
Sampel kantong laminasi: 15 dinten

Q4: Anu palabuhan / Bandara anu kiriman pikeun kantong anu tiasa dianggo deui kami?

A: Ku laut: palabuan Chengdu / Shanghai / Shenzhen
Jepang & Korea: 3-5 dinten; Amérika Serikat Wétan: 13-16 dinten; Australia: 13-28 dinten; Éropa: 25-30 dinten; Brasil & Chili: 30-40 dinten
Ku hawa: bandara Shanghai. Ku hawa biasana peryogi 3-5 dinten.

Q5:? Kumaha carana Ringo Packing ngatur kualitas?
A: "Kualitas mangrupakeun prioritas." Tingkat cacat lemah urang ngéléhkeun kami kirang ti <1% tingkat klaim.
Kami tiasa ngaluarkeun laporan pamariksaan dina pamundut AQL 2.5 / 4.0 pikeun anjeun.
Pamariksaan bagian katilu anjeun ogé ditampi sateuacan kintun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali